Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Jonathan Aizen Date: May 15, 2003 3:01am
Forum: etree Subject: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

hi there

i see quite a few people are using IAFM to get this moe. show. i was curious how it's working? speeds? is it hanging?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: brewster Date: May 15, 2003 4:42am
Forum: etree Subject: Re: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

I started one up last night when I saw that it had 6 in the status url, but it hung.

I just restarted and am getting 13KB/sec. it should be faster because I am on the LAN with the servers.

-brewster

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jonathan Aizen Date: May 15, 2003 6:20am
Forum: etree Subject: Re: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

Too bad it hung - we think there is a deadlock in the code somewhere and will try to fix it in the somewhat near future.

The reason you were getting 13K/s is that you're getting from peers - we don't do speed tests to determine where you're going to get it faster (peer A, peer B, peer C..., or the Archive). So the user(s) you were getting it from probably has low outgoing bandwidth.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: bisq Date: May 15, 2003 3:39am
Forum: etree Subject: Re: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

I've had some difficulty with this show, even though I've used IAFM for other shows...Last night I got a fatal error message where it opens a box in the middle of the screen saying that it had performed an illegal operation and would be shut down...Although when I hit the ok button, the window just popped up again. It kept popping up so I eventually had to restart my computer because it wouldn't go away...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jonathan Aizen Date: May 15, 2003 3:54am
Forum: etree Subject: Re: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

yikes, i guess that makes the program inaccessible too... if the program is still usable when that error comes up, could you try to submit a bug report?

what operating system are you using?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: bisq Date: May 15, 2003 5:16am
Forum: etree Subject: Re: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

It happened again...this time it was hung so I exited the program and then it came up...here is what it said...I'm using windows 98

JAVAW caused an invalid page fault in
module KERNEL32.DLL at 0177:bff766f6.
Registers:
EAX=0adf001c CS=0177 EIP=bff766f6 EFLGS=00010202
EBX=00000000 SS=017f ESP=0adf0000 EBP=0adf0004
ECX=00000000 DS=017f ESI=0adf00e8 FS=4387
EDX=bff76859 ES=017f EDI=81a07c44 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
ff 75 00 ff 75 08 e8 aa ff ff ff 83 c4 0c c9 c3
Stack dump:
00000000 0adf0194 bff883c4 0adf001c bff79060 00000000 0ae2ffec 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jonathan Aizen Date: May 15, 2003 6:24am
Forum: etree Subject: Re: Users getting moe. May 6th, 2003 with IAFM

Eeeeek. No good. Well, thanks for the info, we'll see what we can find.